Fresh from the owner...

06 June 2012

Aisey... mengantuk la pulak!!!



Ya Allah... konon-konon nak update blog. tapi tengah nak update tu nak kena masak la pulak. actually hari ni masak awal ye. pukul 9 dah siap boleh makan tengahari. senang hati. lepas tu pulak melayan si Azfar. sebenarnya jugak, sambil masak tu sambil dukung Azfar sebab dia tak nak dengan orang. adeh!!!

masak dekat pukul 2 tadi tu kiranya lauk lain la daripada pagi tadi. untuk ayah aku yang tak berapa nak makan lauk pedas-pedas ni. dia suka kuah berunsurkan lemak-lemak gitu. sambil masak dan goreng ayam dok tinggal komputer terbuka. konon boleh la cilok-cilok tengok blog kejap. memang pun. dah lama sikit, mata pun macam mengantuk pulak.

nak menaip entri ni pun dok melayan mata je. adoiii... rasa macam nak rebah je depan komputer ni. hahaha... memang macam tu la. kalau malam-malam tu dok mengadap blog depan laptop, alamatnya setengah jam kemudian baru tersedar laptop terpasang. terlelap punya pasal. sudahnya, tutup laptop dan tidur. muahaha... nak keluar jenjalan la kejap. bukan jalan pun. nak bagi si kecik Azfar ni tidur kejap. mungkin boleh tumpang sekaki. tengok la nanti macam mana.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. Takper..takpe. Take your time sal. Saya ingatkan gmbr tu tu gmbr azfar.

    ReplyDelete
  2. jom join segmen Sis

    http://twosisterlikeblog.blogspot.com/2012/06/segmen-koleksi-banner-sketsa-kecilku.html

    ReplyDelete
  3. la ingat anak sal yg tido tu....hihi

    ReplyDelete
  4. punyalah mengantuk ye..terlentok kat situ..

    ReplyDelete
  5. sy pnh ngadap komuter last2 tertido..hihii

    ReplyDelete
  6. ahahhahaha pic tuu buat akk senyum sampai ke telinga dikk ekekek ;)

    ReplyDelete
  7. bila time anak tido dulu, masa tu la kita tumpang sekaki..skrg tak kisah nak tido..tido jer kalau kat rumah.

    ReplyDelete
  8. saya pun pernah jadi camtu..tak sedar dah terlelap dpn pc....menaip ntah apa-apa...heheheheh tu laa pasal kan ..kita mmg sll tak ckp tido...

    ReplyDelete
  9. X penah plk kite tdo dpn laptop...tp kwn2 selalu bercerita tdo dgn laptop...

    ReplyDelete
  10. semalam cuti...duk umah kerja tidoo jek...tak dpt nk bw pun sbb berok sengal...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign