Fresh from the owner...

19 June 2012

Adeh... pesal ni?!





my foot: apa sengal entah sampai semua orang dok tengok je dia lalu dengan bola tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. ni lanamanya gile bola..nak pegang srg2 jer..hihi

    ReplyDelete
  2. Heheh.. bijak sungguh taktik pemain tu sampai semua terkesima

    ReplyDelete
  3. hah ye lah...dia ada jampi kot...hahahah

    ReplyDelete
  4. patutla. mula mula jalan slambe depan diorang pastu barula apalagi....mybe diorang ingat dia belum ready...ahaha.. Awesome new trick! XD

    ReplyDelete
  5. org kompius sbb dia selamba je lalu mcm tu...hahahaaa

    ReplyDelete
  6. ok...ni mmg kelakar...ekeke dorg mcm pelik je kan...haha

    ReplyDelete
  7. hahhahaa... leh dia cat walk kat situ... pas tu lari, terornye... hehehe~

    ReplyDelete
  8. Heheh

    Scrump kena pukau. Ekekekek!!!

    ReplyDelete
  9. hahahhahh tu la pasal... hihii

    ReplyDelete
  10. ekekkeke sabor jelahhh ;)

    ReplyDelete
  11. kena hembus ngan si pembawak bola tu kut kih3

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign