Fresh from the owner...

08 May 2012

Update peserta GA Duet!

dah settle semuanya. tapi ada yang salah bagi link. jadik boleh check nama kamu dan link kamu betul ke tidak. sebarang pertanyaan sila berhubung terus dengan pihak berkuasa. hahaha... apa-apa hal boleh tanya aku la. or my friend yang di seberang sana. ni list link ye:-



100. CIK KIERA – SALAH LINK


ada link yang tertinggal ke? sila check dan inform aku malam ni jugak. esok nak buat cabutan senang. dan pada yang linknya tersenarai kat sini sila alert dengan keputusan yang bakal keluar. nanti dah ada nama pemenang tapi pemenang tak muncul. tak pasal-pasal hadiah dapat kat orang lain. hehehe...





my foot:  ramai jugak yang join GA Duet ni. alhamdulillah...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. dah ada...minta adalah rezeki..
    memang hadiah yang dihajati
    tapi mengenali puan penganjurlagi gembira sekali..dah jadi rakan boleh komen entry berkali-kali..hihihihi

    ReplyDelete
  2. uiskhh, ramai tul join!

    persaigan sengit...hehe

    ReplyDelete
  3. ada... moga ada rezeki

    ReplyDelete
  4. No. 69.. Jemput join GA saya pada mereka yang belum join ya! Tumpang buat iklan kat sini ;)

    ReplyDelete
  5. okeh..dah ade dlm senarai..
    jemput join ga akma plak
    http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  6. no 1 itu saya...hehehe..

    ReplyDelete
  7. wohohooo aku tak sempat join kak. walawei. goodluck tuk smua.

    ReplyDelete
  8. no 33...hope ada luck

    ReplyDelete
  9. kami no.57...gud luck semua..fuh2:)

    ReplyDelete
  10. akak , sorry . nhe link betol kiera . maaf ye susahkan akak :(

    http://iralone09.blogspot.com/2012/05/ga-duet-anis-alya-ana.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign