Fresh from the owner...

29 May 2012

Untuk amalan bersama.








my foot: ada sesuatu yang kita memang dah tahu tapi tetap kita amalkan. contohnya minum berdiri tu kan?! kena berubah untuk kebaikan bersama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. As salam Kak Sal,

    Dah tahu kena amalkan kak... Sy ingat yg larangan minum dr bekas yg sumpik @ pecah tu dr org2 tua je rupanya ada dalil jgk ye kak... Terima kasih.. Ilmu baru :))

    Terima kasih kak petua daun kucai tu... Nnt kalu pergi China Town nak beli buat Iman mandi... Hrp2 berkesanlah... Risau tgk bdn kurus melidi, mkn pun benda yg remeh2 je :(

    ReplyDelete
  2. oohh..camtu...
    semua benda tu sy pernah buat..
    harap x buat lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. bekas yg pecah @ sumpik tu.. dekat kedai mkn sellau jumpa gelas camtu... tp cam biasalah... sy pasti suh dorg tukar punya.. kang tak pasal, mulut sy lak luka.. heheh

    ReplyDelete
  4. Tapi pernah dapat satu nasihat minum berdiri tu sebenarnya boleh merosakkan organ dalaman kita.

    ReplyDelete
  5. satu lagi part tiup air panas tu..mmg selalu amalkan...kena berubah ni..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign