Fresh from the owner...

08 May 2012

Ummi Iman Follower's Giveaway

klik SINI untuk join.

Ummi Iman ada buat GA khas untuk followersnya. jom join. 
sebelum tu kita tengok apa syarat-syaratnya:

Syarat-syarat giveaway ini :
1) Terbuka kepada follower blog Ummi Iman. Yang belum follow nak join kenalah follow itupun kalau sudi. Tiada paksaan.
2) Buat 1 entri ringkas mengenai Giveaway ini dengan meletakkan banner di atas dan linkkan ke entri ini.
3) Nyatakan di dalam entri sama ada blog Ummi Iman ada di dalam bloglist anda. Cuma perlu jawab ada atau tidak - ADA.
4) Tinggalkan link entri anda di ruangan komen.
5) Tarikh Tutup penyertaan pada 13 Mei 2012.



hadiah pun meanrik la. rugi kalau tak join. jom ler jom ramai-ramai.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. good luck kak.. sy pun br join td..hihi

    ReplyDelete
  2. eh...ada masa lg eh...nnt2 la ...mls nak login blog...hehe

    ReplyDelete
  3. menarik jugak ni btw..good luck anis :)

    ReplyDelete
  4. wah..gud luack. dh lama sgt x join ga

    ReplyDelete
  5. gud luck dik , rajin tul joint ;)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign