Fresh from the owner...

17 May 2012

Tiada mood...


demam pulak Kak Long hari ni. siap pakej dengan sakit perut lagi. sepupunya pun sama jugak. melepek je baring atas tilam. kalau tak aktif bukan main lagi. jadik mood ibunya pun ke laut mati la bila anak tak sihat ni. nak taip entri satu dua pun malas bukan main lagi. mood tak ada katakan.

kena pulak dengan broadband yang makin lama makin slow ni. nak loading pics pun susah. nak loading blog sendiri pun makan masa 15 minit. alahaiii... bersabar je la. ini je medium komunikasi yang ada buat masa ni. nak guna streamyx tu nanti-nanti la ye.

melukis ikan katanya ni.

rambut panjang bukan main lagi.





my foot: ambik masa sikit untuk BW sebab line ni slow sangat. o.O


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Sy pun pkai brdband.. Pkai brdband ni mmg lama2 jd 'beruk'...geram kdg2

    ReplyDelete
  2. entah nape line tenet skrg slow sgt...
    sama la...kadang2 rasa hangin jer

    ReplyDelete
  3. pakai unifi la kak...confirm laju gile!

    ReplyDelete
  4. pandai nya dia melukis.....sy guna tenet kat office ..laju sikit dr broadband sy :D

    ReplyDelete
  5. memang sedih kalau anak tak sihat..

    ReplyDelete
  6. ala ciannya baby2 ucuk ni...msh smpt senyum lg...semoga cepat sembuhnya baby2 semua...

    ReplyDelete
  7. get well soon kak long :)

    ReplyDelete
  8. get well soon k.long... memang mood x brp nak ade la kan klu anak2 sakit..

    ReplyDelete
  9. kalu line tenet slow mmg nk bw pun rs mls kn kak.. xlarat nk tunggu lama2...

    ReplyDelete
  10. smoga kak long cepat sihat k...kalu BW tu dtg laa kt blog sy hehe :)

    Entri Terkini Kazen >> Follow 100 Blog Part 3

    ReplyDelete
  11. BB ni kalau buat peel dia mmg sakit ati sgguh kan..nk bw jadi takde mood..

    ReplyDelete
  12. ramboii mcm nk cucuk mata je tu...

    ReplyDelete
  13. sy pakai bb tp so far klu habis limit pun line laju gak la.cuma kadang klu youtube tu sangkut2 gak la.tp puas hati sbb line dekat rumah sy ok..klu kt opis tu semput sikitlah..:)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign