Fresh from the owner...

25 May 2012

Subhanallah... bentuk hati tu!

snapped daripada akhbar Kosmo.


masa gerhana matahari hari tu. ada keluar dekat Kosmo dua hari lepas pasal cerita gerhana ni la kan. tiba-tiba aku tertengok ini. tak ada la tiba-tiba pun. saja je tu. aku terpandang pada pic ni. subhanallah. cantik kan? mahatari berbentuk seperti hati. memang terpukau la dengan kejadian alam ciptaan Allah SWT ni.

tukang capture gambar ni pun yang terbaik agaknya sebab dapat capture moment yang sebegini. tak ada kata-kata untuk gambarkan kecantikan yang satu ni. aku suka view-view macam ni. especially kalau kat tepi pantai waktu petang. aisey... teringin la nak duduk bercuti kat tepi pantai dan tengok view matahari terbenam dengan naik.

bila dapat bercuti? ada rezeki tu ada la. tak dapat bercuti pun bawak anak-anak ni jalan-jalan lepak tepi pantai pun seronok jugak. dah lama tak duduk tepi pantai ni. last time masa Azfar baru tiga ke empat bulan macam tu la kot. insyaAllah... ada rezeki boleh la ke pantai lagi ye. sabar je la. tiba-tiba cerita pasal pantai la pulak. hohoho...





my foot: selamat bercuti ye pada budak-budak sekolah. cuti dua minggu ni. mesti banyak aktiviti time cuti kan? parents pun mesti dah ada plan ni. have fun la ye!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. subhanallah..cantiknya..

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti awak...js pun plan nk blk kg nti...rindu sama kg..hehe

    ReplyDelete
  3. Edit ni guna photoshop. Maksud saya kosmo la yg edit.

    ReplyDelete
  4. cantiknya kak.. bkn senang nak ambik gambo camni...

    ReplyDelete
  5. Klu betullah ianya tak diedit, mmg Indah ciptaan Allah

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign