Fresh from the owner...

03 May 2012

Sekarang turn saya.

berkorban je la apa saja. hahaha... bila dah guna benda alah kecik ni memang akan ada unsur-unsur nak sakit jiwa sekejap. lain yang aku tekan, lain yang keluar. kadang-kadang tu dah jauh taip baru perasan ada salah eja la, tertinggal perkataan la. malas rasa nak betulkan. janji orang baca tu faham kan? lepas tu kalau rajin baru la edit semula. bukan apa... bila dah tau ada salah tu memang tak sedap la jugak. time tu kena bukak skrin besar sikit la.

sekarang ni aku tengah kena flu. baru je okay daripada flu dah kena flu lagi. tapi tak apa. sakit tu penghapus dosa. tak adanya nak merungut-rungut. tak ada tempat nak bermanja. uwaaa... hahaha... tak ada maknanya jugak nak manja-manja.

alhamdulillah... anak-anak pun tengah recovering. yang penting Azfar tak demam. sangat-sangat bersyukur kat situ. selagi dia belum boleh cakap sakit, memang aku risau 200%. baby kalau sakit buat kita risau lebih. sebab macam-macam boleh jadik. kalau ada husben tu la lain cerita sebab husben aku ni 'tok bomoh'. hahaha...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. musim kan skrg ni, smg segera sembuh ye

    ReplyDelete
  2. payah gak guna gadget comel ni ya..hee..lama2 oklah tu..

    semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  3. la turn mamanya la pulok..harap cepat sihat la ye..

    ReplyDelete
  4. moga cepat sembuh!

    hu, pakai tab mmg begitu..sy pun rase sesal bli tab...
    akhirnya cr gak lappy=)

    ReplyDelete
  5. moga kita diberi kesihatan yg baik selalu lah kn..hhehe

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah anak2 dah sihat :)

    husben akak tok bomoh?????apa maksud nye tu?

    ReplyDelete
  7. Hahahah... Hasben akak tok moh ke? Bleh halau2 hantu ke?

    ReplyDelete
  8. betul tu...lieya pun selalu gak tersasar taip ....gajet canggih skrang ni heheeheh....

    semoga cepat sihat yeak...anak2 kat umah tu pun baru baik demam....

    ReplyDelete
  9. a'ah risau kalau anak-anak yg sakit...

    ReplyDelete
  10. ooo akak plak yg xsihat yer.. so, harini camne.. ada kurang sikit ke..

    ReplyDelete
  11. ssh gak ekk pakai gadget.sy jenis yg tak puas hati klu ada kealahan ejaan,msti nak edit smp betul..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign