Fresh from the owner...

22 May 2012

Photobook pertama akhirnya sampai.

photobook pertama aku dah sampai. baru je tadi sampainya. benda ni pending sikit punya lama. daripada bulan April lagi. asalnya file tak ada la. tak terima apa-apa la... memang lama la jugak menunggu. sebab nak bolehkan file tu sampai makan masa berminggu-minggu. last-last guna solution terakhir. even orang daripada company tu siap called dan bagi solution macam mana nak buat. alhamdulillah... selesai jugak.

dan hari ni sampai  ke tangan aku akhirnya. nanti nak snap pic buat kenangan. actually aku buat tu untuk my BIL. wedding dia dah lama. last year tapi baru minggu ni dia boleh dapat photobooknya. plan nak print dalam bentuk 4R. tapi tak ada delivery la pulak. kena pick-up. aisey... semua ni hasil tuaian kat Groupon. masa ada deal photobook kat tempat lain, aku tak beli la pulak sebab yang ni tak settle lagi.

kualiti? ermm... so-so la sebab under diskaun kan. biasa la benda diskaun ni kualiti tak beapa la sikit. nak kata tak elok tu tidak la jugak. cuma daripada segi kekemasan je la kureng. yang lain aku rasa okay je. this week husben balik insyaAllah... boleh la mintak dia berikan pada adik tu sebab aku tak balik.  o_O


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. saya teringin jugak nak beli kat groupon tu..tapi takut-takut je..

    ReplyDelete
  2. Mane photobooknya kak...

    ReplyDelete
  3. photobooknya tak share lagi ye gambarnya..

    ReplyDelete
  4. snap la pic nk tgk..mesti menarik.

    ReplyDelete
  5. Ha ah awak. Mana gmbr photobook tu. Saya kalau beli kat groupon hanya berani beli gmbr je. Facial treatment atau spa tu teringin jugak tapi tak berani. Takut ada bayaran tersembunyi.

    ReplyDelete
  6. Nnti dh dpt update tau!! X sbr nk tgk, kenangan spjg hayat tu ;)

    ReplyDelete
  7. Teringin nak buat untuk iman tapi masih tak berkesempatan lagi...

    ReplyDelete
  8. photobook? vbeli kat groupon..mesti murah kan..laman web tu slalu buat diskaun...

    ReplyDelete
  9. tapi..buh la gmbo photobook tu..nk tgk..

    ReplyDelete
  10. Bestnya ada photobook.....
    Salam kenal dr kak Nurul dan follow sini.

    ReplyDelete
  11. mana photobook tu kak.. tunjuklah gambo..hihii

    ReplyDelete
  12. waaaa....
    lya pon tringin nk ada photobook... tp xde pluang lg nk milikinya.. kna survey tmpt murah2 n bbaloi

    ReplyDelete
  13. mna photobook tu? tnjuklahhhh...hihihi

    ReplyDelete
  14. Ooo...baru tau cite ye..hik3... First time dgr nama Groupon tu... Online bis ke tu?

    ReplyDelete
  15. teringin gak nak buat pgotobook nie,tp rata2 tgok harga mahal gak kan..kedekut punya pasal.haha..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign