Fresh from the owner...

25 May 2012

Photobook lagi? Hehehe...



ada diskaun baru untuk photobbok daripada Groupon. kali ni Photo Mart yang bagi ye. banyak tu diskaunnya. 76%. yang ini photobook berkualiti ni. jadik kalau rasa nak grab boleh la grab sekarang. 76% diskaun untuk photobook siapa nak bagi? nak tunggu yang murah-murah sikit boleh, tapi kadang-kadang kualiti okay tapi kekemasan tak berapa nak okay. macam yang aku buat tu la. kekemasan je kureng sikit. yag lain tu aku suka dah sebab aku yang buat kan. hahaha...

yang ni kena charge untuk delivery kalau tak silap aku. biasanya kalau delivery free, dia orang akan tulis kat tajuk tu jugak. free delivery. macam photobook aku tu la. deliverynya free. okay, murah dan kos penghantaran pun free. memang berbaloi-baloi. ala, kalau ada kos penghantaran pun dalam RM10 je untuk semenanjung. baru RM95. still dalam kos murah untuk photobbok. wood cover lagi. 

tapi kalau self-collection tak ada la  bayar-bayar kan. siapa-siapa yang duduk KL tu boleh la pergi ambik sendiri kecuali kalau dah memang malas tahap gaban, nak jugak pos sila la bayar delivery cost. tempat ni kat Kuchai Lama. ewah... aku ni dah jadik macam promoter Groupon pulak kan? hahaha...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Akak beli ke yg ini? Cool jugak. Berbaloi kalo beli ni. Sebab cover dia wood pastu dia landscape. Photobook walaupun bersaiz sama, tapi kalau dia landscape dia mahal skit kan? Ada ada 2 lagi yg belum redeem. Tu nak tunggu gmbr raya nanti. Hehe.

    ReplyDelete
  2. alaa dikk
    x pandai lah bab2 nie ..
    selalu dgr org citer je :(

    ReplyDelete
  3. sal sorry out of topik sat...

    ..nnti emailkan alamat ya...
    nak pos sedikit cenderahati yg tak seberapa :)

    lovely_gee78@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Myra penah booking photobook ni, tp las2 expired camtu je sbb takdak masa nak cari gambar..heheee

    ReplyDelete
  5. photobook ...wahhh

    sy tgh cari guest book la.... kalau ada nak beli..susah nk cari :D

    ReplyDelete
  6. menarik deal ni.....

    ReplyDelete
  7. wah.... yg ni lg byk diskaun... :-)

    ReplyDelete
  8. byknya penjimatan kat situ..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign