Fresh from the owner...

31 May 2012

Pendokong Iron Board. ^_^


aktiviti Azfar masa mula-mula dia dapat kaki. pantang dia nampak ada yang buka iron board ni. sure la dia berjalan ke sini. bukan nak buat apa pun. berdiri dan goyang-goyangkan iron board tu je. tapi uyang risaunya kalau iron board tu jatuh. terhempap atas dia sakit.

kadang-kadang dia boleh relax je duduk dekat besi kecik tempat kaki dia tu berada. alahai... macam la besi keci tu boleh tampung pampers yang dia pakai. muahaha.. time dia berdiri ni siap menyanyi-nyanyi lagi. jangan tak tahu ye. (",)

dan sekarang ni pulak kalau dia nampak ayah aku ambik tangga nak betulkan apa-apa, dia oang pertama yang akan pergi ke situ. siap panjat okey. anak tangga pertama je la lepas. yang lain-lain tu tinggi sangat. kalau nak ambik dia daripada tangga, mengamuk la kejap lagi. kemas je dia pegang tangga tu. budak-budak besar ni memang suka memanjat kan? habis semua benda dia nak panjat.

kerusi kat depan pun dia panjat. box dalam bilik pun dia panjat. ayah aku tengah tidur pun dia datang panjat. selalu aku cakap jangan kacau Tok Abah tidur. tapi datuk dengan cucu ni kan lain sikit. kejap lagi ayah aku cakap: "Biar je la dia." memang betul la. tak kira la cucu tu buat apa pun. dia tak kisah. huh!






my foot: si kecik yang handsome dan comel. tapi manja. muahaha...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. atuk kalo dgn anak garang tapi kalau dgn cucu hilang garang!hehehee...

    ReplyDelete
  2. rambut pun dah botak yer.... macamtau² jer nak diambil gambarnya... toleh...

    ReplyDelete
  3. Hahaha.. muka tak bersalah je duduk bawah iron board tu. COmey Azfar ni.

    ReplyDelete
  4. Tok Abah ni kalau dengan cucu mmg dorang kasi manja sikit. tapi kalau dgn kita dulu jgn harap la ye

    ReplyDelete
  5. sama cam anak saudara ika tp girl la.hihi
    suka sgt dok bawah iron board tu..
    pastu siap goncang2 lagi.huhuhu

    ReplyDelete
  6. uisssss seriauuu g tgk...takut terhempap dak encem tuuu

    ReplyDelete
  7. comel nye dia........posing

    ReplyDelete
  8. hihii comel je azfar ni... alsha pun ms mula2 dpt kaki.. sama camni gak kak... jatuh brp kali xlarat nk kira... adehhh

    ReplyDelete
  9. comeynye azfar!!! bam-bam..meh sini..bila nak jumpe auntie maera nie ;)

    ReplyDelete
  10. Klu baru dpt kaki memang semua benda dia nak panjat....

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign