Fresh from the owner...

13 May 2012

Pemenang-pemenang GA Duet!!!

STICKY MICKY!!!


dengan berakhirnya GA Duet Isnin lepas, maka para pemenang pun dicari. caranya dengan cabutan bertuah. dah namanya pun cabutan bertuah kan dan mereka yang menang tu memang bertuah la. ada 7 pemenang kesemuanya. dan tukang cabut undi adalah si kecik comel.

dengan rasminya jugak nak umumkan para pemenang tu bersempena denga hari Jumaat yang mulia ni.  dan para pemenangnya adalah:








dan nombor yang paling bertuah walaupun dah cabut undi berulang kali adalah nombor ini:



jadi, para pemenang sila ambil perhatian ye. bagi details masing-masing dekat email ini: nuranisalya@gmail.com. cepat bagi details, cepat jugak la dapat hadiah. dekat subject nanti bagitahu hadiah keberapa yang kamu dapat ye.

tiga hari je untuk kamu dan kamu bagi details ni. kalau ada yang tak alert dan hari Isnin still ada yang tak bagi details lagi, nombor baru akan dicabut undinya. silalah alert!!! dan jugak TAHNIAH kepada yang menang. yang tak berjaya tu jangan serik nak join lagi ye.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. tahniah!!! nampaknya izan menang tue...hehehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada yang menang. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang!!!

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada yang menang..
    Xdek rezeki

    ReplyDelete
  5. olo xdpt...huhuhu

    tahniah pd yg menang =)

    ReplyDelete
  6. tq cik rose..cerita kat izan...
    Alhamdulillah..tuah menyebelahi kali ini...
    dah htr email dah...

    p/s...tq penganjur n penaja..happy sangat.^___________^

    ReplyDelete
  7. tahniah pd pemenang.. :-)

    p/s : meja tu sy pun xtau beli mana.. sbb mak sy yg beli.. tp rasanya kat tesco kot.. xpun giant.. sbb mak sy suka shopping dkt situ je.. tp ati sy lbh rs ke arah tesco... hihii

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  9. alamak tak lekat pulok name kite nak dapad hadiah . sokey . cograt winner :D

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd pemenang ....

    :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. tuah menyebelahi saya.. sy da sent details kat email sis..^__*

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada pemenang ! .. ;)

    ReplyDelete
  13. tahniah buat semua pemenang......

    ReplyDelete
  14. tahniah buat semua pemenang.......

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. rezeki d hari Jumaat.. tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  16. tahniah pada semua pemenang..nnt jemput join ga ni plak yer
    http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah rezeki hari jumaat.. pemenang ke3.. terima kasih sis, sy dah email..

    ReplyDelete
  18. tahniah kpd pemenang..

    ReplyDelete
  19. tahniah anisalya berjaya ke angka 10000 nti wat entry dan letak link tu kt entry sini ye:

    http://jemarisuri1001.blogspot.com/2012/05/siapa-cepat-dia-dapat.html

    ReplyDelete
  20. Tahniah kpd semua pemenang!!

    ReplyDelete
  21. KAK SAL.. SY DH TERSALAH INFO LA... SORRY..HIHII

    TD SY DH TEL MAK, TANYA BELI KAT MANA MEJE TU.. UPENYA ORDER DGN COSWAY.. :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign