Fresh from the owner...

18 May 2012

Pemenang GA Duet yang baru.

asyik tertangguh je nak umumkan pemenang GA Duet yang baru. hari ni nak umumkan pemenang baru tu ye. kali ni Azfar yang cabut undi. hahaha... meamng puas jugak la nak mintak dia ambik satu je kertas tu sebab dipegangnya segenggam. macm mana tu? daripada segenggam tu dia taburkan atas lantai. daripada situ la dia ambik satu dan bagi kat aku. ngeee...

dengan itu aku nak umumkan yang menang tempat pertama menggantikan pemenang sebelumnya adalah nombor 36. siapa dia yang dapat nombor 36 tu? boleh check ye tapi aku tetap akan bagi link kat sini. hohoho...


ini la pemenang baru kita. sila alert dan bagi details secepat mungkin ye. sebab nak bagi kat pihak seberang sana. pada pemenang-pemenang yang lain pun sama jugak. harap bersabar. once dah pos hadiah kami akan bagitahu. jangan risau. hadiah tetap hadiah. dah janji tetap janji. aku ni ada janji yang belum tertunai lagi ni. kejap lagi nak tunaikan janji. hmmm...

kalau dalam masa 3 hari tak ada jugak yang nak tuntut hadiah tu, aku akan cabut undi lagi ye. jadik, alert la wahai sayang-sayangku sekalian.



UPDATE:

pemenang dah ada. dah bagi respon pun. send details kat komen box pun tak apa ye.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. tahniah kpd pemenang yg baru :-)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  3. dah ada pemenang baru ! .. tahniah .. ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada pemenang

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. YEY, MENANG :)

    ReplyDelete
  6. Erm, ada fb tak? Nak hantar melalui email, tak dapat. problem betul. Ni fb saya.

    http://www.facebook.com/atiqah.kasim

    ReplyDelete
  7. tahniah utk pemenang.. :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah menang...mesti hepi :)

    ReplyDelete
  9. pesal aku x menang ni?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign