Fresh from the owner...

02 May 2012

Minggu akhir.

kiranya ni minggu last utk join GA. isnin dah closing. pada yang belum sempat nak join tu still boleh join lagi ni. this week jugak nak listkan peserta. nak tengok ikut syarat ke tak. dah okay, list nama akan keluar untuk kamu dan kamu check. dah betul-betul okay baru buat cabutan. tak guna random.org ye. manually je. nak mintak jasa budak-budak kecik ni la.

so, kena alert ye. pemenang ada masa dua minggu je untuk respon. lepas tu baru cari pemenang baru. macam GA yang aku pernah buat, pemenangnya 10 tapi yang respon cuma empat je. jadik empat orang la yang dapat hadiah. siapa menang dan nak hadiah kena respon ASAP. hehehe...

apa pun good luck ye. tak sempat nak BW. line slow. aku tak boleh nak loading blog sendiri. blog korang apatah lagi. aku akan merayap macam siput la hari ni. tunggu ye. bajet macam ada yang kisah. muahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign