Fresh from the owner...

01 May 2012

Menangis pun tetap comel.


menangis sebab mahukan sesuatu. sesuatu yang aku pegang. bila tak diberi, macam ni la rupa parasnya. perangai Azfar sekarang ni. macam-macam la. pening kepala. tapi tetap comel walau macam mana pun kan? perangainya pun tak sama macam kakak-kakaknya. maybe sebab dia seorang je boy. jadik manjanya pun lebih sikit la.


berdiri dan menangis. mintak simpati okay. alahai... kesian pulak tengok. jadik aku bagi jugak la apa yang dia nak tu. handphone aku. nak dengar lagu Wali Band - Ya Allah. hahaha... memang betul la dia ni. kalau dia bosan, handphone aku tu dia campak je. lagi la aku tension. sebab itu je handphone yang aku yang masih elok. yang satu lagi tu kejap-kejap okay. tapi selalunya tak okay la.

kalau abah dia bagi je anak-anak main handphone dia. kalau anak-anak campak tak apa. tapi kalau aku bagi handphone aku kat anak-anak dia marah. dia kata tak sayang harta. huhuhu... apa-apa je la. anak-anak iu harta yang paling berharga. sayang kamu selamanya.






my foot: sayang kamu dan kamu juga.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. hahaha hp tu asben akak belikan kot tu yg die marah..;p

    ReplyDelete
  2. kesian tengok time anak nangis...hehe

    ReplyDelete
  3. budak kecik mmg mcm nie... menangis la mcm mana fesyen muka, mmg comel... :)

    ReplyDelete
  4. budak kecik buat apa pun comel, cuba kita? Hehehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign