Fresh from the owner...

31 May 2012

Mahu mulakan di mana?

sekadar entri pendek di pagi hari. melayan jiwa lara sebenarnya. hahaha... lara la sangat. dari tadi duduk depan pc. tengok anak-anak. sambung tengok pc lagi. blank pulak pepagi ni. walhal entri untuk auto publish nanti patutnya dah siap semuanya. entah la labu. mood merudum sikit la walaupun ada cerita nak taip. mengadap pulk pc yang agak-agak lembab ni. tambahan pulak dengan broadband yang super duper lembab. buat semuanya jadi lembab. hahaha... pening kejap.

Kak Long semalam bangun tidur je cakap bila boleh ikut abah? okay... ada siapa-siapa boleh jawab? belum lagi sayang. kena tunggu sampai Kak Long habiskan sekolah kat sini baru boleh ikut abah. Kak Ngah pulak dua hari lepas tangannya terkena kipas. ada luka sikit. minor sangat. terkejut je lebih tu. tapi menangisnya nak abah je. adeh... nak tak nak telefon la abah jugak bagitahu dan bagi dia cakap dengan anak manjanya tu.

Azfar? Azfar memang yang terbaik. sebabnya kalau dia tak nampak aku dia okay je main-main. tapi sekali dia dah nampak memang menangis la tak nak dengan orang lain dah. pening kejap mak bondanya ni. especially kalau time nak memasak. kadang-kadang tu dengan ayah aku pun dia tak nak. boleh dikatakan dengan semua orang la dia tak nak. kecuali kalau ada yang bawak dia naik motor. dia dengan senang hati akan ikut. o_O






my foot: pendek la sangat entrinya kan? kalau cerita anak-anak ni mesti panjang berjela-jela. ngeeee...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. dh smpi kg ke?..mesti seronok kan..

    ReplyDelete
  2. semoga satu hari nnti..sal dapat duduk sekali dgn hubby.....
    ikutkan sal takde masalah nk ikot hubby sbb surirumah kan...cuma anak2 jelah...nk kena pindah2 sekolah..

    ReplyDelete
  3. hihii betoi kak.. kalu psl ank... xdanya nk pndek.. mesti pnjg gak kn.. hihii

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign