Fresh from the owner...

07 May 2012

Last day.

baru je nak on komputer, hujan siap dengan guruh kilat bagai pun bermula jugak. memang lebat hujan. sekali je angin berpusing habis semua benda terbang. alhamdulillah... zink cuma dua keping je terbang tadi. sempat menyelamatkan barang-barang jugak. hahaha... actually the father baru je plan nak paku zink-zink tu. sekali hujan turun dulu daa... tak sempat nak buat apa dah. me time tu tengah goreng cekodok. baru je pandang keluar. dalam hati dok kata kuat jugak angin ni. sempat la tengok zink tu terbang dibuat dek angin. sebab tu la lambat bersiaran.

hari ni last day untuk GA Duet. siapa-siapa yang belum join tu sempat je nak join lagi. sebelum pukul 12 malam ni, semuanya masih sempat ye. hehehe... list nama dah ada. tinggal nak update nama perserta baru je. once dah close, boleh check link masing-masing. takut ada yang tertinggal. lepas tu kalau tak ada masalah dah boleh buat cabutan. hadiah semua dah siap. tunggu nak tahu pemenang je. lepas tu dah boleh pos. wah... berdebar la siapa yang bertuah tu ye.

alhamdulillah... GA ni dapat sambutan yang baik. bersyukur sangat. terima kasih sebab sudi joint dan support GA ni ye. jangan serik untuk join kalau aku buat GA lagi. hadiah tak ada la sampai berpuluh-puluh ringgit tapi cukup la untuk berkongsi dengan kawan-kawan. tak gitu? 







my foot: cuaca sejuk ni. bungkus dengan selimut dan tidur pun sedap. Pahang kan cuti Hari Hol hari ni. semua bangun lambat sebab hujan daripada pagi. pada yang berkerja tu, Happy Working!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. seronoknya cuti..saya kerja..hihi

    ReplyDelete
  2. mmg angin agk mengganas sekarang ni...
    mujur xder yg cedera kan..nnt jgn lpa paku zink tuu

    ReplyDelete
  3. Terbang zink 2 keping anis relax je kan. Takde gmbr ke? Ada dgr jugak Kuantan semalam pun angin kuat. Jeles la dgn org Pahang yg bercuti hari ni.

    ReplyDelete
  4. yeay.. sy dah join..hihi

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign