Fresh from the owner...

09 May 2012

Kita posing dulu ye!

alkisahnya, masa husben called tanya anak-anak okay ke, excited ke tak... aku jawab okay je. memang dia orang excited pun. jadik dia kata, ambik la pics anak-anak. okay je. tapi bukan senang sebenarnya. jalan-jalan utama dia orang dah tutup. jadik budak-budak ni bebas nak bergerak ke sana-sini. memang puas panggil nak suruh duduk diam-diam. senang nak ambik gambar. dah la aku dengan Azfar yang tak berapa nak duduk diam ni lagi. jadik kalau ada pics sekeping dua tu dah kira bersyukur sangat la. hehehe...

antara jalan utama yang ditutup. boleh posing-posing ye.

dua beradik posing-posing lepas kena jerit. hahaha...

ni dekat kereta bomba.

dekat helikopter. orang ramai sibuk nak ambik gambar.


Kak Long dah ada pengalaman naik kereta bomba. tapi bila tengok banyak sangat kenderaan yang dia tak pernah tengok, dia teruja sikit la. ni pics sebelum Azfar mengamuk dan mintak belon. cuma tangan la lenguh sikit sebab kena dukung dia kan. boleh tahan jugak mamat ni.

pic Azfar pun ada la sekeping dua lagi. yang itu memang sebelum dia mengamuk dan baru je lepas dapat belon. alahai... anak-anak ni kalau bab bergambar memang susah nak duduk diam. pening ibu ni dok terpanggil-panggil dia orang. (",)





my foot: menaip sambil pangku Azfar yang tak nak turun langsung ni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. budak2 mserti teruja bila tgk kenderaan tu semua kan...

    ReplyDelete
  2. budak2 memang suke dengan benda2 macam nie .. ;)

    ReplyDelete
  3. ololooo comelnya kaklong n kakngah pakai tudung... :-)

    ReplyDelete
  4. Anis pegi sorang ke bawak budak bertiga tu? Takde org dewasa lain ke yg meneman? Hebat la kalo mcm tu. Saya kagum.

    ReplyDelete
  5. seronok budak2 tu kan :)

    ReplyDelete
  6. wlu di mana pesta pun, tetap belon angry bird terselit kan...hehehe

    ReplyDelete
  7. comelnya anak-anak akak pakai tudung..:)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign