Fresh from the owner...

07 May 2012

Hari Bomba Sedunia yang meriah.

baru dapat download photoscape. dah dua tiga hari try baru hari ni dapat. ini semua akibat kelembapan broadband la ni. dah ada photoscape ni senang la nak edir pics. bukan la edit sangat pun. sikit-sikit je. jom layan pics masa Hari Bomba Sedunia tu. 





















asalnya tak ada line kuning tu mengelilingi helikopter tu. tapi sebab ramai sangat tak dengar kata, dia orang pasang jugak. ambik gambar boleh tapi jangan sampai sentuh heli tu. sebab apa aku tak tanya la. tapi aku dengar time dia tegur orang-orang yang nak ambik gambar.

yang para penerjun tu pulak tengok daripada tempat taman permainan kanak-kanak sebab dok layan Azfar nak belon. ambik pics pun seadanya je la sebab sebelah tangan pegang Azfar, sebelah pegang kamera. nak tengok budak berdua tu lagi. tapi okay la. memang enjoy sangat bawak anak-anak walaupun penat bukan main lagi.

baru la aku tahu Bomba pun ada skuad K9 jugak rupanya. hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. uwahhh anjing pun pakai seragam!

    ReplyDelete
  2. ekek same macam akak je .. tapi akk x gi anak2 aje ikut BIL akk ..
    hurmm lebih kurang pic2 nie aje .. ramai org kan , sib baik akk x gi .,. kalau tidak sakit kepala huhuhu

    ReplyDelete
  3. Kat mana ni?

    Tetiba ada belon angry bird kaler ijau kat helicopter tu. Heheh.

    ReplyDelete
  4. bestnye...meriah!suke tgk!:D best kan kalau dapat bawak anak2 ke event2 berfaedah gini...:D

    ReplyDelete
  5. wah meriah nye suasana.mcm hari polis jugak....mcm2 kaler plak bj bomba ek...

    ReplyDelete
  6. 1st nak wish..

    happy birth in advance buat azfar.. moga trus mbsr bagaikan juara & bjaya d dunia serta akhirat... amin ;-)

    wah... jrg lya tgk ptunjukan bomba mcm ni.. biasa polis, navy, askar.. pdhal skolah dulu pon, lya kadet bomba..

    ReplyDelete
  7. wah.. anjing pun ada baju bomba jugak yer..hihii

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign