Fresh from the owner...

18 May 2012

Happy belated to a dear sister.



favorite pic. first time guna dslr untuk subjek fotografi. masihkah kau ingat? hehehe... ini zaman bujang-bujang. dekat Tasik Shah Alam. tempat lepak paling dekat dengan hostel. boleh jalan kaki je kalau malas nak tunggu bas. bila dah duduk menyewa tak ada la pulak nak berjalan-jalan sangat. lepak dalam bilik je sebab malas nak turun naik tangga. muahaha...

yesterday was your birthday. actually nak buat entri ni semalam lagi dah. tapi sebab line tak berapa nak bagus terpaksa la hold sampai hari ni. kita kenal since 2001 kan? masa mula-mula I masuk masscomm. I la pulak kan? ^_^  you were there thru good and bad times. terima kasih la atas segala pertolongan ye PA kesayanganku. opsss... Ex-PA!!!. daripada kamu single kepada berdua, bertiga dan sekarang ni nak masuk empat. last time kita jumpa pun masa Kak Long baru je 6 bulan. punya la lama kan tak jumpa.

really appreciate all the things that you've done. really la. and I owe you so much. entah bila la boleh langsai ni Puan Ana oiii... anyhow, I would like to say THANK YOU so much!!!

and HAPPY BELATED BIRTHDAY. you are now 29 years old. sudah besar maaa... jangan sedih-sedih. jangan banyak nagis ye. tak elok. kesian kat husben yang tak tahu sebab apa awak suka nangis tu. hehehe...






my foot: love you always!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. 29 thn? sebaya sayalah..hihii

    btw, betoi, akak dh komen entry tu, cuma sy blm publish sbb blm hbs terjah lg @ bls jejak.. tu yg still hold..

    emmm sbb sy jnis yg kalu org tu 2 3 kali komen entry sy.. so, 2 3 kali la sy g terjah dia... kot2 ada entry br... sbb tu, lmbt publish tu kak.. lgpun smlm sy x bw...

    sorry kalu buat akak tetanya2.. semua org sy wat camni sbnarnya.. bkn apa, tkt ada yg sy tertinggal bls jejak.. :-)

    ReplyDelete
  2. what a sweet entry..:)

    ReplyDelete
  3. haha akak nih saya muda lagi lah.. baru 19 tahun.. wakaka. mana ada sedih2 nak manja jer ngan abang cayang..... nak hadiah kak.. wakkaka

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign