Fresh from the owner...

24 May 2012

Feeling down... ๏̯͡๏








my foot: selalunya aku merasakan sebaliknya. low self esteem. buat kamu dan kamu yang feeling down. don't lose hope!!! (♥♥,)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Biasalah manusia kan, ada turun naiknya...smoga kita selalu tabah....:D

    ReplyDelete
  2. jgn putus asa beb, cargas sket, kengkawan ada ni ye!

    ReplyDelete
  3. naper plak ni sal...
    harap dpt regain semangat dan keyakinan tu yaa...


    ....kadang2 g pun rs camni gak lee...huhuh

    ReplyDelete
  4. Biasanya time nak periad down...Jangan cepat putus asa...

    ReplyDelete
  5. ada ms mood ok ada ms x ok....

    ReplyDelete
  6. Kita manusia biasa. Mmg ada masa kita down..Semoga kita kuat dan tabah dalam kehidupan.

    ps: Tengok gambar teringat pulak mimpi Maryam baru2 ni..

    ReplyDelete
  7. mood kadang2 okey...ada juga yg tak okeynya

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign