Fresh from the owner...

11 May 2012

Cream Puff yang sedap.

asal petang je cerita pasal makanan kan? entah apa-apa entah. at least dah petang. perut pun tak ada la lapar sangat macam waktu pagi merangkap tengahari kan? biasa jugak aku tengok kuih ni pun. cuma tak ada rasa nak makan sebab aku rasa macam tak kena je dengan selera tekak aku ni. sampai la dua tiga minggu lepas anak buah aku beli sebab tak banyak kuih yang jual. 

aku pun rasa la seketul. eh, sedap la pulak creamnya tu. masa kakak aku pergi meeting persatuan dia tu hari pun dia ada bawak balik kuih ni dalam tiga plastik kecik sebab tak ramai orang datang petang tu. aku pun ambik la seplastik. nak rasa kot-kot sama macam yang anak buah aku beli tu. memang kena la dengan tekak aku ni. aku aku makan la lebih sikit. hehehe...




kena belajar buat la kalau macma ni. sebab nampak pun yummy kan? hahaha... aku makan banyak pun tak apa. tak ada la husben balik dok cakap kurus je. orang-orang yang jumpa pun dok cakap kenapa kurus sangat sekarang ni. mana ada kurus. nasi makan banyak apa. pagi makan nasi. tengahari makan nasi. petang or malam je tak makan. kadang-kadang je la makan pun. tu pun boleh kira dengan kuku kaki. hahaha...





my foot: esok ada karnival Yo kat Pekan. bercadang nak bawak anak-anak sebab ada pameran kereta kan. this time kena drive la sebab tak ada orang nak tolong bawak. huhuuu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. mmg nmpk sedap..aritu try buat..huhu..tak jadi pun..

    ReplyDelete
  2. tp eB dh kurus. camner nih? hu3
    slamat hari ibu :)

    ReplyDelete
  3. creampuff?? jarang dengar..sedap ea..

    ReplyDelete
  4. creampuff mmg best!ym suke.ishhhh...sbb tu kot bdn ku bgi dipam2...owwwhh.tidak!.huhuhu.
    Bestnyer akak slim wlpn mkn byk.ym nk jugakkk...huhuhu

    ReplyDelete
  5. sodapppp...kalo pandai buat sendiri lg best..kena belajar tu... :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign