Fresh from the owner...

15 May 2012

Cabutan baru.

ada cabutan baru untuk pemenang hadiah pertama. sebabnya si penerima hadiah tak bagi respon dalam masa yang ditetapkan. bila check blog, tuan tanah ke PLKN. takkan nak tunggu kot memandangkan yang memberi hadiah pun tengah sarat. takut jugak hadiah tu tersadai lama.

akan ada cabutan baru ye. tunggu je la siapa yang bertuah tu. sebabnya sekarang ni nak online susah sikit la. cuaca sekarang ni tak menetu. kalau pagi ni nampak cerah, petang nanti belum tentu. kalau tak hujan pun, kilat dengan guruh saling bertingkah. siapa berani on komputer time tu? cuba cerita sikit. hehehe...

jadik, pemenang baru sila alert. yang lain dah bagi details. insyaAllah kalau takada aral melintang, hadiah akan pos Jumaat ni. itu yang pemenang yang dapat hadiah nombor dua, enam dan tujuh. yang lain-laian tuan sebelah akan pos ye. dah pos nanti aku maklumkan.

TUNGGUUUU!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Assalamualaikum Tuan rumah..
    Singgah pagi tinggalkan jejak.. :)

    ReplyDelete
  2. siapa pulak yg bertuah tu yer.. :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign