Fresh from the owner...

12 May 2012

Angka 10 000 di Jemarisuri.

nak jadik rezeki aku. semalam dengan loading yang problem. try loading blog Jemarisuri. saja nak tengok dah berapa pageviewsnya. biasa aku tak kisah sangat pun. sebab jarang dapat bukak blog melalui komputer kan. sesekali guna komputer tu bukak la mana-mana blog sesuka hati dan sebanyak yang boleh. muahaha... tamak la kejap.


angka 10 000 yang jadi rebutan. sudah rezeki. semalam umumkan para pemenang GA Duet, semalam jugak aku jadik pengunjung yang bertuah. berkat hari Jumaat yang mulia. bersyukur atas apa saja yang diberikanNYA. alhamdulillah...






my foot: karnival Yo! Pekan ada orang main drift tapi sampai pukul 11 pagi je. lepas tu tutup. tayar kereta cepat haus kalau main tengah panas. aisey... tak sempat nak bawak anak-anak tengok drift.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. Alhamdulillah murah rejeki :)

    ReplyDelete
  2. oooo..nak tgk gak siapakah gerangan bertuah tu tak sangka rupanya jiran sebelah...hehehe..tahniah..

    ReplyDelete
  3. wah rezeki!

    selalu Sal kai org hadiah skang awk lah yg bertuah kan... best!

    ReplyDelete
  4. You are so lucky I was 10003, check nAmesherry.com for firmoo glasses giveaway

    ReplyDelete
  5. Tahniah ye, mmg bertuah betul even Internet problem :)

    ReplyDelete
  6. congrats...nti anisalya emel no.hp dan alamat ke alamat emel js : jemarisuri@yahoo.com utk tujuan penghantaran hadiah..insyaallah ari isnin sy pos hadiah tu...hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah kak sal...

    upenye kak sal lah yg bertuah tu :-)

    ReplyDelete
  8. tahniah,:)
    eh br perasan gee tak letak pun widget ni...
    tp cam dh terlambat je nk letak..hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign