Fresh from the owner...

05 April 2012

Tak boleh nak cerita panjang-panjang.

line broadband sangat teruk. nak loading blog sendiri pun ambik masa bertahun. tension akak ni tahu. penat nak tunggu loading. memang lembab gila. kalau dah loading blog sendiri pun lambat, apatah lagi blog orang lain. hahaha... ada yang aku masuk tapi loading pics tak habis pun. cuma baca je la tanpa tengok pics tu. ada jugak yang sampai ke sudah loading tak keluar apa-apa.

nak taip entri ni pun makan tahun jugak. sebab tu la ni short entry je tanpa pic. nak tampal pic macam mana kalau semua nak keluar pun lambat. sabar je la. jadik, lepas petang esok insyaAllah, broadband ni akan kembali pulih macam biasa. ni kes dah nak sampai limit la ni. tu yang lembab tak hingat tu. biasanya kalau aku seorang je guna aku jarang tengok youtube. boleh kira dengan jari la. jarang jugak nak main-main game ni. 

line oh line. malas la nak teruskan walaupun cerita tu ada. okay la ye... nanti kita sambung cerita lagi. cau cin cau. minta maaf la tak sempat nak berkunjung balas. tunggu line okay, nanti ai datang rumah you. hehehe... mahu lelapkan mata sekejap la. mengantuk la pulak.







my foot: setakat hari ni, anak-anak alhamdulillah... dah okay sikit. terima kasih atas doa, sokongan dan kata-kata perangsang tu. kawan-kawan alam maya ni yang terbaik la.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. kenapa lambat loading?

    ReplyDelete
  2. takper...nnt bila dah ok sambung balik citer panjang2 ekk :)

    ReplyDelete
  3. hehe bb sy pun dh smp limit.tp Alhamdulillah line kt rumah nie ok lg setakat nak bukak blog.cuma nak layan filem n youtube tu slowlah..tp klu kt opis mmg kadang2 slow pun tak habis limit lg..janji line kt rumah ok.hehe..

    ReplyDelete
  4. huhuhu memang merana lah kalau pakai bb nie kan .. akak sib baik line dirumah line streymix .. ok sgt2 ;)

    ReplyDelete
  5. dulu selalu jadi mcm tu masa pakai broadband... sejak pakai streamyx ni ok dah....

    ReplyDelete
  6. berok kat umah pun dh sempot...asek hijo je..
    so kena updet kt opis..

    ReplyDelete
  7. bila line slow.. mmg nk ngadap blog pun jd mls kn...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign