Fresh from the owner...

12 April 2012

Tabung Ahmad Sufi.

disebabkan cuaca sejuk dan hujan turun tak berhenti, dok tengok-tengok FB dan terjumpa pasal Tabung Ahmad Sufi ni. parents dia ada kat Australia. termasuklah Ahmad Sufi ni. baby kecik ni ada masalah paru-paru yang kritikal. disebabkan cost kat sana mahal, parents dia tak mampu nak tanggung bayaran perubatan yang tinggi dan makin hari makin meningkat sebab Ahmad Sufi terpaksa duduk kat wad.

kesian sangat. pada yang berkemampuan, boleh la membantu. sebarang sumbangan boleh disalurkan kepada akaun parents Ahmad Sufi ni. nak tahu pasal baby comel ni boleh klik sini.

Ahmad Sufi Bin Romi Agus Syumadi


ni antara petikan yang diambil kat FB Tabung Ahmad Sufi: 

Ahmad Sufi dilahirkan pada 12 mac 2012 dan sejak lahir dia menghadapi masalah paru2 yang kritikal. kos perubatan Ahmad Sufi di Children Westmead Hospital, Sydney adalah tidak kurang dr AUD 3000 (RM9000)SEHARI. UNTUK MAKLUMAN,AHMAD SUFI TELAH BERADA DI RAWAT DI SANA MULAI DR 13 MAC SEHINGGA HARI INI. Di sini dengan rendah dirinya saya memohon sekiranya ada diantara anda yang sudi memberikan sumbangan kepada Ahmad Sufi bagi menampung kos perbelanjaan rawatan dia di sana.

BSN: 14133-41-00000395-4 :JULI YANTI LIDIA BINTI SUHAIMI(Ibu Saudara Ahmad Sufi)
MAYBANK: 152107010378 : JULI YANTI LIDIA BINTI SUHAIMI

Maya Syuhada Binti Suhaimi(Ibu saudara Ahmad Sufi)
CIMB: 14100000462201

Name : Romi Agus Shumadi Romi Suhaimi(ayah Ahmad Sufi)
Bank: St George Bank
Branch: 112 908
Account No: 411178305

sumbangan drpd anda semua saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih...hanya Allah Taala saja yang dapat membalasnya.





my foot: membantu seadanya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. KESIANNYA BABY NI..MOGA BERANSUR SEMBUH & BANTUAN KT SMUA DPT MBANTUNYA MJALANI PERUBATAN..INSYALLAH

    ReplyDelete
  2. insyaallah kiter akn cuber bantu setakat yg mampu.... moga bb itu cpt sembuh. aminnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  3. Subahanallah!!
    X mampu nak tgk lama2 wajah mulus ni kak..
    Moga Allah swt melindungi & permudahkan segalanya..
    Amin!!!

    ReplyDelete
  4. sama2lah kita saling membantu.... rasanya ada keluar kisah Adik Sufi kat MHI ...

    ReplyDelete
  5. kat Aus sana mmg mahal, rate mereka kalahkan rate USD...huhuuu

    semoga mereka sekelaurga tabah hadapi....

    ReplyDelete
  6. kesian kan kak.. kita sbgai ibu ni sedikit sbnyak dpt pham hati ibu baby ni kn...

    ReplyDelete
  7. huhu tak sanggup nk tgk baby or budak2 kecik sakit...

    semoga adik sufi cepat sembuh..

    ReplyDelete
  8. semuga baby Ahmad sufi cepat-cepat sembuh...sian tgk berselirat dengan tiub dan wayar...sakitnya dia saja yang tanggung..

    ReplyDelete
  9. Ya Allah comelnya Ahmad Sufi nie..kesian kecik2 lagi dah diberi dugaan sakit.berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign