Fresh from the owner...

13 April 2012

Semoga Abah sentiasa dilindungiNYA.


pic ambik curi-curi lepas my dad makan tengahari. mahunya dia nak bergambar? tak ada maknanya. hahaha... hari ni birthday my dad yang ke-71. aku sebenarnya ingatkan esok 13hb. rupanya hari ni. walhal aku tahu dah 13hb tu hari ni. macam mana tu? pening kejap.

hari ni Azfar 11 bulan sebab lahirnya pun 13hb kan. tapi bila time birthday abah aku ni kepala, aku ingatkan esok. entah macam mana la la otak aku ni berfikir, aku pun tak tahu. huhuhu... apa pun, hopefully abah sentiasa sihat dan ceria selalu.

harapnya keinginan abah nak tunaikan haji tu tertunai la. insyaAllah.





my foot: tak pernah wish tapi selalunya masak special. cuma minggu ni busy sikit sebab BIL masuk wad jadik tukang masak pro tak ada kat rumah. hohoho...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. syukur alhamdulillah....semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.amin.:)

    ReplyDelete
  2. slmt ulgthn ..abah..moga kekal sihat dan hajat nk menunaikan hj termakbul..amin.

    ReplyDelete
  3. Saya pernah mengalami keadaan yang sebegitu and I don't even know what has caused it, haha.

    Ucapkan 'selamat ulangtahun' buat ayahanda kamu. Semoga Allah SWT memanjangkan umur dan memurahkan rezqi beliau, inshaAllah

    ReplyDelete
  4. semoga abah diberi kesihatan yg baik dan dapat menunaikan impian nak buat haji.selamat hari lahir utk abah akak

    ReplyDelete
  5. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir jugak utk ayah kak sal... mg dipanjangkan umur & dikurniakan kesihatan yang baik.. Amin...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign