Fresh from the owner...

16 April 2012

Sakit kepala.

sakit kepala pulak pagi ni. nak update blog pun rasa lemau je. adoiii... sabar je la. nanti kepala dah rasa okay, aku update la ye. ni nak melayan budak-budak pergi sekolah. dah settle tu nak kena tunggu baby kecik datang pulak.

huhuhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. sakit kepala ni menyebabkan kita rasa lemah, lesu, rasa nak tidur dan kadang2 rasa nak demam. pastu mulalah, penyakit malas.

    ReplyDelete
  2. saya pernah sakit kepala.. sampai rasa tak boleh bgn.. nak baring.. lelap mata jer.. xmoo dgr apepun...

    ReplyDelete
  3. take care tau.masih boleh menaip tu kira ok la..:)

    ReplyDelete
  4. sy ni pulak skrg ni kemalasan dh melanda.. tu yg mls update or tgk blog... adoiii

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign