Fresh from the owner...

07 April 2012

Rasa macam nak pengsan.



cuaca panas sangat. terik. walaupun aku tak keluar dan cuma duduk dalam rumah je, bahang panas tu masih boleh rasa. mungkin jugak sebab aku tak berapa nak sihat. alahai... semalam lagi dah rasa badan macam tak sedap je. tapi maintain je lagi. ada la flu sikit-sikit tapi still boleh buat segala macam benda.

tapi pagi ni dah rasa lain macam. badan memang rasa tak sedap sangat. mata rasa mengantuk je. penangan selesema la ni. tapi anak-anak tetap kena jaga walau tak sihat macam mana sekalipun. mata memang pedih la. air hidung pun dok meleleh je. naik sakit hidung sebab kejap-kejap kena kesat. sabar je la.

menaip entri ni pun dalam keadaan kepala tingtong. nak tidur tak mengantuk walaupun mata rasa macam nak pejam je. ada pening-pening sikit. redakan je la. nak buat macam mana lagi. bila sakit dah datang, apa yang kita kena buat reda. nak rehat lebih-lebih malam nanti la kot. selagi anak-anak ni tak tidur, tak tidur mana jugaklah aku ni. huhuhu...






my foot: entri entah apa-apa. mengarut je.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Rehat secukupnya, musim panas and hujan mmg tak sihat rasanya

    ReplyDelete
  2. kat sini pun... terasa bahang jugakk.. jage diri.. supaya diri tak melarat yer....

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat2 sembuh.. sgt2 memahami keadaan mcm tu, lagi2 tak dpt pula nak tidur lena sbb kena tgk2 anak2..

    ReplyDelete
  4. hehehe tp hebat lagi kalau bley update wpun kepala tintong.klu sy mmg tak daya dah..:)

    ReplyDelete
  5. kpala sy smlm pun skt sgt tp sbb mkn kambing... selalu xsakit.. tp kali ni skt plk..adusss

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign