Fresh from the owner...

25 April 2012

Rahsia isteri yang setiap suami perlu tahu.




"Cintai isterimu …apabila dia merasa kopi atau teh anda. Dia hanya mahu memastikan rasanya sedap untukmu."

"Cintai isterimu…apabila dia 'memaksa' anda untuk bersolat. Dia hanya ingin masuk syurga bersamamu."

"Cintai isterimu…apabila dia menyuruh anda bermain dengan anak-anak. Kerana dia tidak melahirkan anak itu dengan sendirinya tanpa dirimu."

"Cintai isterimu…apabila dia masak tidak sesedap ibumu. Kerana dia masih mencuba menjadi yang terbaik untukmu."

"Cintai isterimu...apabila dia merasa cemburu. Kerana dia memilihmu daripada berjuta lelaki di luar sana."





my foot: saya rasa minuman suami bukan untuk pastikan ia sedap tapi nak pastikan manis ke tak sebab suami tak boleh minum manis dan saya tahu minuman yang saya buat tu sedap. hahaha... poyo gila. suami selalu cakap buat apa nak bandingkan cara saya masak dengan ibunya. dia nak air tangan saya tak kira la sedap ke tak. kalau tak sedap dia cakap la tak sedap. tak ada selindung-selindung. huhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. betul2..nak like 200 kali boleh...??

    ReplyDelete
  2. hehe.. so sweet.. aritu lya ada share gk kt fb

    ReplyDelete
  3. waw, tersentuh rasa...
    bagus hubby sya baca ni...hehe


    sib baik hubby sya ank yatim piatu so tak lah dia sibuk nk bandingkan...huuhuuu

    ReplyDelete
  4. semuanya betoi ni..hihhiii

    ReplyDelete
  5. betul tu... suami tak ada selindung-selindung nya..tapi ada juga terasa..hehehe

    ReplyDelete
  6. sweetnya, nak share la, nanti aku cilok ye, nak post kat blog gak....best2

    ReplyDelete
  7. hati tu dh tag en suami kt fb soh beliau baca.hehe..

    ReplyDelete
  8. tehehehe, mcm ni kena masak harila nampaknya. adeih! kalau tak sedap sekalipun, kutuk tu berlapis sikit, supaya kita boleh ubah apa yg patut. kan-kan-kan?

    ReplyDelete
  9. setuju dan sokong sangat² hihihihihi.....

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign