Fresh from the owner...

13 April 2012

Pakar komputer saya.



suka kacau laptop aku budak kecik seorang ni. pantang nampak laptop terbuka, kejap lagi dia datang la nak tekan-tekan. kadang-kadang dia sempat datang dekat. kadang-kadang tak. bila bagi laptop Kak Long Kak Ngah ni dia senyap sekejap. dok ketuk-ketuk keyboard tu je la.

tapi kejap je. lepas tu dia tinggalkan laptop tu. buakn dia nak main sangat. saja je. dah bosan, dia buat benda lain pulak. Azfar oh Azfar. pakai diaper je main laptop. ada tokoh dan ciri-ciri pakar komputer aku ni. hehehe... ada siapa-siapa nak ambil saya bekerja ke? ^_^





my foot: makin besar makin banyak keletah makin banyak benda dia belajar.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. alahai comelnya si kecik ni, comel sangat, rasa nak gigit pipi tembam dia hehehhee

    ReplyDelete
  2. alisha pun sk laptop.. nsb kt rumah ni ada sorg satu.. so, xdalah berebut dgn alisha..hihii

    ReplyDelete
  3. memang..anak anak memang mudah tertarik dengannya....:)

    ReplyDelete
  4. heheheh rasa nak peluk2 jer kemain lagi dengan tak pakai baju dok men laptop..

    ReplyDelete
  5. Dah mcm budak besar dah gayanya dia.

    ReplyDelete
  6. sma la macam opal...pantang nmpk buka laptop atau tab...dr dalam perut agaknya blaja...lagi2 sy ajar subjek ict...:-)

    ReplyDelete
  7. wahh ni bakal jadi IT Officer ni...heheeee

    ReplyDelete
  8. alamakkk pakar komputer yg seksi ;)

    ReplyDelete
  9. budak2..dia suka tekan2 kat keyboard tu kan..seronok dgr bunyi tu..

    ReplyDelete
  10. boleh jadi pakar komputer..cuma jgn seksi camni tau..hehehe

    ReplyDelete
  11. tuuuhhh dia bakat awal² nak jadi pakar komputer sudah terserlah hihihihihi.... jgn kate azfar, bdk² sekarang mmg suke laptopkan.. main game jer...

    ReplyDelete
  12. alorh! comelnya dia..jangan kacau! kita pun nak main jugak!

    ReplyDelete
  13. wahhhhhhhhhh, mmg ader gayer :)

    ReplyDelete
  14. budak umur cam ni mmg mcm2 nak explore kan.....

    ReplyDelete
  15. wah,pakar komputer terbae ni laling..cute nye dia..ahh,geram..!!

    ReplyDelete
  16. azfar pun nak blog juga ne nanti.hahahaha :D

    ReplyDelete
  17. hehe azfar sgt comel dengan rambut botak.budak2 mmg suka lappy..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign