Fresh from the owner...

16 April 2012

Laptop ini saya yang punya. Muahaha...



Azfar buat apa tu? tengah nak conquer lappy ibu la ni. mula-mula datang dekat. lepas tu main tekan-tekan. hahaha... memang terbaik la mamat kecik seorang ni. hero yang lasak dan manja. buah hati pengarang jantung his sisters.

ini sebenarnya kes nampak muka sendiri pada screen. tu yang datang dekat terus tu. nak berkenalan dengan orang dalam screen tu la. bising sekali mulutnya menegur. ^_^ Azfar ni ramah dengan orang yang dia kenal je. dengan orang luar dia ni pemalu sikit. macam Kak Ngah. Kak Long kalau dengan orang besar, dia cepat mesra. tapi tengok mood jugak la.

Azfar sekarang ni tak boleh berlama-lama dengan orang lain. even my dad and my sis pun. kejap je boleh la. lepas tu, kalau dia nampak aku sure menangis-nangis punya la. sabar je la dengan anak teruna nan seorang ni. dan mamat kecik ni jugak tak boleh tidak. kalau dia nak something, dia nak la. kalau tak layan, kena tahan telinga la dengar dia nangis tersedu-sedu. alahai... boleh pulak macam tu kan? huhuhu...






my foot: ada masa-masa time tidur petang dia nak 'mengombeng' je. tak nak masuk buai. macam hari ni la. layankan aje la. asal dia tak menangis sudah. tak sampai hati dengar dia menangis. kepala pulak still tingtong. mungkin kesan daripada supplement yang aku tengah makan sekarang ni kot. tu yang lemau sikit nak mengadap blog tapi gagahkan jugak mata dengan jari ni. hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. adehhh, tak jahanam ke tu?

    baik2 kang abis dia jadi mekanik di cabutnya huruf2 tu semua...hahaha

    ReplyDelete
  2. aiyaakk..dah mcm nk masuk dlm laptop tu..hihi..

    ReplyDelete
  3. mcm alisha ms kecik2 dulu.. nmpk muka sndiri kt laptop siap lambai2 tgn lg..hihi

    ReplyDelete
  4. dia pelik ada muka sama cam dia tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe dia suka tgok muka dia.macam nak terkam skrin tu ada juga.hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign