Fresh from the owner...

08 April 2012

Kuku Aaron Aziz pun jadi isu.

ingatkan bila dah reda kes nama palsu tu dengan menayangkan IC sebenarnya, orang-orang dok berhentilah mengata dia ni macam-macam. tapi tak jugak rupanya. bila jurugambar pro ambil pic ICnya tu dan terpampang jelas la kuku si Aaron yang tak berapa nak cantik, orang-orang pun buat la cerita lain pulak. buruknya kuku si Aaron ni.

hahaha... kuku pun nak jadi isu ke? okay la tu. dia lelaki. takkan la nak kuku secantik dan sehalus dan secomel yang artis perempuan punya. nanti keluar cerita lain pulak kalau kukunya cantik sangat. apa la orang-orang yang suka bergossip ni. dah tak ada cerita agaknya sampai kuku si Aaron pun boleh jadi isu. sabar je la.

kuku Aaron yang jadi isu.


tapi Aaron Aziz ada keluarkan kenyataan kat twitter pasal ni. kata Aaron kat laman twitternya tu: Senyum! Tak perlu kata apa apa! Senyum! Itu lah di panggil kuku jantan hehehehe. Tangan dan jari memang byk luka luka. Maklumlah kuku KL Gangster2 yg baru habis ni.

tak cukup dengan tu, Aaron turut muat naik pic terbaru kukunya buat tatapan peminat. 

dah cantik sikit.





my foot: alahai... kelakar betul la. lepas ni apa pulak? tunggu je la ye.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Aduhai.. macam2 betul lah. Gitu le nasib org fofuler kan.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. Salam.Dah jadi public figure camtu la...apa saja menjadi isu..:D

    ReplyDelete
  3. lantak kat depa la aaron bukannya hang mintak wet depan kann..mcm2 la kan..tp kuku aaron nampak cam pedih je rasa..

    ReplyDelete
  4. Kalau dh namanya popular mCm tulah kan

    ReplyDelete
  5. hahaha...ada baca jugak kat FB...

    ReplyDelete
  6. sy xtau plk psl ni.. tp tu la... ntah pe2..kuku pun jd msalh dorg gak..adoii..

    ReplyDelete
  7. kalau dh glemer...mcm2 dikoreknya..yg tak isu pun dijadikan isu...

    ReplyDelete
  8. aduhai...jadi bahan lawak pula

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign