Fresh from the owner...

29 April 2012

Jumpa sebulan lagi ye.

kejap je dah hari ahad. husben pun dah nak balik dah. anak-anak demam one by one. nasib baik demam time abah ada. tak ada la aku pening-pening sangat bila anak-anak mintak abah. hohoho... kesian kat anak-anak. ruang masa terhad. tapi okay la jugak. daripada tak jumpa langsung boleh je lagi tengok muka abah. dok berebut nak dukung la apa la. pantang abah hilang, mencari satu rumah. aku tahu abahnya pun berat hati jugak nak tinggalkan anak-anak tapi nak buat macam mana lagi. belum ada rezeki nak duduk sama. nanti bila keadaan dah stabil boleh je duduk sama-sama ye anak-anak. hari ni jugak secara rasminya aku akan guna tab instead of lappy. walaweh... terkial-kial jugak nak guna. ngeee...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. kesian anak2, tp yelah, tuntutan hidup....nk buat cmner kn?be strong ye.

    ReplyDelete
  2. Wah seronok ya hubby nak balik. Samalah terkial-kial guna iPad ni. Tengah godek2 cara paling mudah nak upload gambar tanpa connect dengan laptop. Letih juga nak layan... Rindu dengan laptop ;)

    ReplyDelete
  3. bestnyia anak2 nk ngan abah dia walau jarang jumpa, anak aku, semua xmo ikut papa dia

    ReplyDelete
  4. moga nnti dpt tgal bersama...
    Rietta klu guna tab..asik typo jew...huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Sabar nanti akan datang rezeki yang melimpah ruah untuk anda sekeluarga

    ReplyDelete
  6. ooo lg sebulan la plak akak akn jumpa hubby akka ek.... kiranya sebulan seklai lah ank2 akak jumpa abah dorg ek.. petutlah time abh ada, dorg duk berkepit dgn abh dorg je.. :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign