Fresh from the owner...

07 April 2012

Ini kad pengenalan Aaron Aziz.




boleh tengok IC Aaron Aziz ye. itu la nama yang terpampang pada ICnya. lepas ni jangan nak cipta nama pelik untuk selebriti. kesian kat dia orang asyik nak kena tunjuk IC je kalau jadik lagi macam kes Aaron ni. okay Aaron. boleh simpan dah IC tu. hehehe...





my foot: jumpa tentang ini di forum carigold.com.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. punyalah org nak tau mengenai dia ni sampai dok tunjuk ic dah....

    ReplyDelete
  2. orang dengki...tue sebar cerita yg tak elok hehehe

    ReplyDelete
  3. tak abes2 dgn ic dia, diorang kutuk plak kuku dia kat fb..sian dia, ade ke dia kacau hdup org lain..saya heran, ni mesti kes dengki kan..org yg berusaha dan bekerja keras, Insya Allah berjaya..watpe nak dengki2 kan..haihh

    ReplyDelete
  4. org hensem kan, kat ic pun tetap muka encem...hehe...

    cian dia asyik kena frame je...huhu

    ReplyDelete
  5. sabo jer la dengan mereka2 yg dengki dengan awak ye abg aaron..:p

    ReplyDelete
  6. sian kt aaron aziz.. nsb bdn org glamer...

    ReplyDelete
  7. Aaron Aziz ni kena cipta nama pelik? o.O
    xtahu plak xD

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign