Fresh from the owner...

17 April 2012

Giveaway Herba Tihara.

klik sini untuk join.


support kak Tihara dengan join GA yang dianjurkan.
nak tahu macam mana nak join?

Syarat-syarat penyertaan:

-mestilah follower blog ini
-beralamat di Malaysia
-buat entry simple bertajuk  Giveaway Herba Tihara
-copy banner GA dan linkback ke entry ini
-tinggalkan url entry di kotak komen.


siapa yang bertuah tu? ada 9 hadiah untuk dimenangi tahu.
rugi la kalau tak join.
kalau ada rezeki boleh menang kan?
hehehe...

tarikh tutup GA ni pada 24/4/2011 (SELASA).

sempat lagi nak join ni.
jom reramai join GA ni.
yang pilih pemenang nanti random.org ye. 
ngeee...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. thanks 4 ur support..good luck :)

    ReplyDelete
  2. lmbt lagi tarikh tutup.nti nak join gak la.hehe..gud luck!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign