Fresh from the owner...

09 April 2012

GA Duet: Anis Alya & Ana. Launch kejap lagi.

hari ni dapat tugas baru. kena jaga my niece yang baru berusia dua bulan tu. maknya start kerja hari ni. so dia tinggalkan dengan aku seminggu. nak tengok okay ke tak si anak ni duduk kat sini. okay tak okay aku jaga dia. hahaha... maksudnya aku nak tengok kemampuan aku sendiri. boleh ke tak aku jaga si kecik ni dengan Azfar yang tengah lasak bukan main lagi ni.

jadik nak berblog sangat pun kena pandai-pandai la. mungkin ada kelewatan sikit menjengah ke rumah kamu dan kamu. biasanya aku BW aawal pagi. tapi memandangkan tak berapa nak sihat lagi, sempat BW dua tiga rumah je. badan still rasa tak sedap. semalam tersedar, kepala sakit gila. adoiii... tapi sebab anak-anak, gagahkan jugak la layan dia orang.

macam ni la bila tukang picit tak ada. kalau sakit kepala ke, demam ke... sendiri tanggung la. tak ada orang nak kesian-kesian la kecuali anak-anak. dia roang memang sangat kesiankan ibu dia orang ni. sayang kamu dan kamu la. kamu semua memang yang terbaik la. dah plan nak launch GA hari ni. insyaAllah, kejap-kejap lagi. tengah nak buat draft dulu. tunggu ye. ngeee...





my foot: selesema oh selesema!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. nak join kalo x yh wat n3.. hik3

    ReplyDelete
  2. Selsema memang sakit huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah, makin rajin uat GA ek...

    bagus bagus bagus :)

    ReplyDelete
  4. take care of yourself.....jgn culas makan ubat

    ReplyDelete
  5. menarik nie. =) gudluck semua yg menyertai.

    ReplyDelete
  6. eh akk jadi baby sitter plak.pasnie nmpknya aktif bersilat la..:)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign