Fresh from the owner...

15 April 2012

GA: Alya Turns 2.

tiba-tiba rasa nak join GA ni sebab nama anak mama Alya dengan Kak Long sama. hahaha... boleh gitu? boleh je la kan. mama Alya dah berjaya menyusukan Alya selama dua tahun. tahniah. sebab tak semua ibu-ibu di luar sana yang mampu untuk breastfeedkan baby untuk dua tahun kan?! mama Alya memang kuat semangat.

jom tengok hadiah dulu:-

ini hadiah untuk pemenang. ada lagi dua hadiah misteri. so overall akan ada tiga pemenang la.

syarat nak join GA ni. copy cat je la. hehehe...

How to join?

once you put a comment at this entry, you are entitle to this GA...dan komen2 itu mestilah ucapan birthday untuk anakandaku yang tercinta itu

don't forget to put your name & email address ya lovelies semua ^_^


kalau rajin (tiada paksaan ye): ~ each will get extra 1 point
- follow this blog
- follow mamAlya boutique  and like mamAlya boutique PAGE 
-follow kawaiicottonstation and like kawaiicottonstation PAGE
- blog this GA at your blog, and link it back to us

**please state what you do in your comment ~ untuk memudahkan sy check what you have done :)


This GA is open until  April 15, 2012 at 12 p.m
terbuka kepada semua tp harus mempunyai alamat di Malaysia

3 lucky winners will be announced at April 16, 2012 (on baba alya's birthday)


okay... gud luck semua. jangan lupa join. hari ni last day tau. jom meriahkan GA kawan-kawan blog.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. aduh last day yer..tak smpt dah nie.hehe..btw gud luck tau..:)

    ReplyDelete
  2. As salam,

    Good Luck!!! :)

    ReplyDelete
  3. good luck kak.. alamakkkk actually sy nak join br ni.. tp sbb tenet slow sy hold.. sekali baca entry akak ni br tgk dah due date..huhuu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign