Fresh from the owner...

14 April 2012

FB emoticons.






my foot: entah apa-apa punya entri. hahaha... lepas atap rumah ni ditiup angin lebih kurang pukul 1 tadi, me and my niece as well as nephew tolong my dad betulkan atap rumah dalam keadaan hujan dan kilat dan guruh jugak. last-last tinggal aku dengan my dad je buat kerja. pergh...!!! tertidur masa bagi susu kat Azfar. tapi bila my dad panggil terus segar mata tak boleh nak tidur lagi dah. huahuahua... pukul 4 pagi ni baru siap betulkan atap rumah. kesian kat ayah aku tu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. kenapa dengan atap rumah?ribut ke?

    ReplyDelete
  2. ooo betoikan jugak ek.. sian ayah akak...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign