Fresh from the owner...

29 April 2012

Cerita satu malam.



leceh sangat guna tab ni. macam-macam rasa ada. menyesal pun ada. hahaha... the husben dah on the way balik johor pun. mood feeling-feeling jugak la sekarang ni. apa pun, alhamdulillah. aku dikira beruntung jugak. walaupun baliknya cuma sebulan sekali, at least time mendesak tu dia still boleh balik lagi. ada orang lagi tak bernasib baik daripada aku. bersyukur sebenarnya. ada cerita sebenarnya semalam. around 2 am Kak Long ada bangun siap menangis bagai dengan suhu badan tinggi. 

luckily the husben was there. so dia la pujuk-pujuk anak tu dan bawak ke toilet untuk basahkan kepala dengan badan. lepas tu okay sikit dia. the next morning my sis tanya ada bawak.masuk buai ke? aku cakap la tak ada sebab kalau bawak masuk nanti berebut. aku tanya kenapa. dia pun cerita la pasal bunyi buai yang dia dengar dari bilik aku tu. seram je kan? my sis dengar lepas the husben bawak masuk Kak Long. kan husbennya bawak Kak Long ke toilet. aku tidur je. semuanya husben yang uruskan. hehehe... 

 husben aku masa balik bulan lepas pun sama jugak. kalau dia tengok tv dan aku tidur awal, dia akan checked on us. kot anak-anak nak apa-apa dan aku tak sedar. yang ni dia cakap the next morning. tak berapa nak seram lagi dah. lepas dia checked on us tu, dia sambung tengok tv semula. kemudian dia dengar suara orang bercakap. dia naik dan tengok. katanya aku dengan anak-anak tidur sedap je. aku ada tanya suara siapa yang dia dengar. husben kata suara aku la. hohoho...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign