Fresh from the owner...

12 April 2012

Brooch cantik dari Jemari Asmara.

dapat brooch cantik hari Isnin. dah ambik pic tapi tak sempat nak transfer ke lappy lagi. hari ni baru dapat transfer sebab aku ada jadual padat sepanjang minggu ni. hahaha... my BIL masuk wad semalam untuk scan lengannya yang bengkak lepas operate untuk masukkan fistula. scannya hari ni dah sebulan lebih dan lengannya tu baru semalam nampak susut sikit. itu nanti cerita.

aku rasa baru je left komen kat box Jemari Asmara bagitahu hadiah tak dapat pun lagi sebab JA ada tanya orang-orang yang  join contest tu dah dapat hadiah ke belum. memang masa tinggalkan komen tu tak ada tanda-tanda posmen nak datang pun. tup... tup... hari Isnin tu ada la encik posmen ni singgah hantar barang. bukak-bukak je nampak la ini:-


amacam? cantik tak brooch saya? hehehe... simpan buat pakai raya pun okay ni. terima kasih ye ibu yusuf dan maryam. lain kali kalau ada GA, insyaAllah... saya join lagi walaupun tak menang tapi suka jugak meriahkan GA kawan-kawan ni.





my foot: anak-anak sibuk tanya siapa bagi brooch tu. macam la barang tu untuk dia orang kan? hahaha...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Wahh!!!! Siyes cantik sangat2!!! Tahniah ye, memang bleh pakai raya ni

    ReplyDelete
  2. cantik, mmg molek pakai untuk raya tu..:)

    ReplyDelete
  3. A'aa kak... cantik je brooch tu :-)

    ReplyDelete
  4. cantik..semua baju boleh masuk

    ReplyDelete
  5. tahniah yer... cantiknya kerongsang.. bolehlah melaram masa raya nnt...

    ReplyDelete
  6. cantik brooch akak.sy pun dpt brooch tp tak tau bila nak gayakan.skang pakai tudung malas boh brooch.hehe..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign