Fresh from the owner...

27 April 2012

Bila rambut beruban.








my foot: ada baca jugak tentang ni sebelum ni. tapi tak pasti kat mana. bila nak copy semula dah tak jumpa lagi dah link tu. hehehe... untuk peringatan. jangan takut kalau rambut beruban.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. eh eh kpala sape tu?

    uban pon mmbw hikmah/kbaikan kan ;D

    ReplyDelete
  2. dlu kecik2 selalu jd tkg cabut uban mak..xtahu kot bnda ni.skg mmg xcabut, mak kata nak cabut uban hbis botak la kepala mak...mmg kepala dh penuh uban..haha

    ReplyDelete
  3. mmg tahu yg uban tu tak boleh cabut tp tak tahu plak pasal cahaya hari kiamat..

    ReplyDelete
  4. oo cahaya di hari kiamat yer.. br tau pasal ni..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. saya ader uban banyak kat kepala..malu nak bukak tudung...
    tapi kalau ini hikmah di sebalik kejadian..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  7. terjumpa info ni, juga pasal rambut uban… sharing is caring :) - Kurang Hormon Punca Rambut Uban

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign