Fresh from the owner...

30 April 2012

Bila abahnya ada...

budak-budak memang suka tahap tak ingat kalau abahnya ada. sebelum balik, abah dah shopping macam-macam untuk anak-anak dia tu. untuk ibu ada jugak. biasanya barang yang ibu pesan. tapi kadang-kadang ada surprised. bukan barang mahal pun. biasanya ada la beli biskut ke makanan apa-apa je la yang dia rasa aku suka makan. bulan lepas dia belikan sekilo biskut untuk aku. dia kata dia bajet biskut tu akan habis dalam masa seminggu je. hahaha... memang pun. kuat makan biskut aku ni.



abah melayan anak-anak mandi kolam. ibu ada jugak layan. tapi tak lart nak layan lama-lama. especially nak tunggu air tu penuh. Ya Allah... memang tak boleh nak tunggu. penat. air keluar pun perlahan gila. hahaha... anak-anak ni memang sabar sebab dia orang nak mandi. ibunya ni la kureng sikit sebab kalau nak tunggu air tu je memang tak boleh nak buat kerja lain la. end up, air untuk kolam ibu biasanya sikit je. ngeee... kalau abah, banyak daripada ibu. dah la tu siap boleh tunggu lagi. siap basah-basah lagi dikerjakan anak-anak.



daripada yang kecik sampai yang besar, semuanya happy je. ibu happy jugak sebab boleh pass anak-anak kat abah. hahaha... poyo je kan. abah la ada pening-pening sikit tengok perangai anak yang macam-macam ni. baru dia tahu. tapi sebenarnya anak-anak ni time abah ada je baru perangai entah apa-apa tu keluar. kalau ikutkan okay je.

seronok tengok betapa happynya budak-budak tiga beradik ni.





my foot: broadband slow tahap apa entah. nak taip entri ni saja makan masa sejam sebab loading slow gila. nanti BW ye...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. mau anak tak seronok bila abahnya ada kan.time ni barulah boleh manja2 gitu.

    ReplyDelete
  2. seronoknye dorng mandi pool hehe. main air . eyh jom laila ad post baru : http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/04/fogive-me-dear.html

    ReplyDelete
  3. saje je nak manje ngan abah tu.. nak2 abah melayan apa lagi buat manja2 sikit nak perhatian lebih :)

    bestnya tengok dorang mandi kolam

    ReplyDelete
  4. klu opal dah x nak kuar mandi pool ni...meraung2

    ReplyDelete
  5. anak2 hepi wif ayahnya sbb ayahnya suka melayan kalau maknya suka bebel je...hehe

    ReplyDelete
  6. AZFAR PUN MANDI KOLAM YER... COMEL JE..HIHI

    ReplyDelete
  7. hamboii bukan main seronok lagi masing2 yer....

    ReplyDelete
  8. hihi...budak2 ni kalau dpt air mmg lain dr yg lain perangainya..haha

    ReplyDelete
  9. wah seronoknya main air dalam kolam ya... jgn main lama2 nanti cecema plk.. hehe

    ReplyDelete
  10. sonok tgk diorg .....

    kite dulu susah betul nak merasa main pool ni..hehehe

    ReplyDelete
  11. smalam pun anak2 aku mandi pool cam ni, serupa la kan!

    ReplyDelete
  12. sweetnya anak sis..ramai2 mandi dlm kolam.comel gile.hehe~

    ReplyDelete
  13. biasanya mcm tulah, anak2 perempuan lbh rapat dgn ayah.......
    bukan main hepi 3A main air......

    ReplyDelete
  14. seronoknya 3 beradik ni berendam..mau x happy bila dilayan oleh ayah2 mrk kan,,

    ReplyDelete
  15. comel2 semua nya.
    untung nak dgn abah.haha

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign