Fresh from the owner...

24 April 2012

Apa dia buat tu?



budak kecik seorang ni suka la buat benda pelik-pelik. time kakak-kakaknya dulu tak ada la macam dia ni. bila time dia la banyak benda yang dia buat. memang kena dok perhati la budak seorang ni. kalau tak, entah mana pulak hilangnya.

macam hari tu aku dok kemas-kemas bilik. ada la ruang kosong kat meja komputer tempat letak cpu. mamat kecik ni menyusup masuk bawah kerusi terus la pergi duduk kat tempat cpu tu. macam pic kat atas la. hahaha... kelakar la pulak rasa. entah apa-apa paten la si Azfar ni.

kalau dia naik tangga, siap pandang belakang. kalau dia malas nak naik sampai habis, dia akan duduk la juntai-juntai kaki kat anak tangga nombor dua. Ya Allah... memang sabar je la. kalau terlepas pandang takut jatuh ke bawah je. mintak dijauhkan la. nakalnya macam abah jugak masa kecik. adoiii...





my foot: Ya Allah... aku lupa la. semalam aku sidai seluar sekolah Kak LOng sebab basah. lupa nak angkat dari jemuran. huhuhu... sure la basah sebab berembun semalaman ni. apa la, dah tua sangat la tu.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. hahahha apalah yang dicarinya tu

    ReplyDelete
  2. hahahah... comel je azfar.. siap meloloskan diri dkt ruang cpu lg..hihii

    ReplyDelete
  3. Hahahah. Main nyruk kat situ ke? Muat2 je badan dia dlm tu.

    ReplyDelete
  4. hero mmg lasak sikit.apatah lg mewarisi perangai abahnya.nak kata apa.hehe

    ReplyDelete
  5. 'barulah hero mama'-kata azfar.
    auni kita tu, dah mcm2 kak. pening kepala emak dia ni, edik dia sok tah apa lak? kita rasa tak mahu guna sofa, tak mahu guna meja makan. biar lapang je.

    ReplyDelete
  6. laaaa muat plak tu...comel jek!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign