Fresh from the owner...

04 April 2012

Angela untuk Kak Long ke Kak Ngah?

apa Angela-angela ni? nama kucing ke? hahaha... Angela tu permainan baru buat dua beradik ni. asyik berebut je dengan mainan yang ada, jadik aku beli baru je la satu. tak ada la nak berebut-rebut lagi. nak tengok apa benda Angela tu? jom...

ini la Angela tu.

I-pad yang sesuai untuk budak dua beradik.


kalau sebelum ni dia orang dok berebut je laptop yang satu tu. aku ambik keputusan beli satu lagi yang baru. Angela ni ada game. okay jugak untuk pembelajaran. Kak Long kata ni I-pad dia yang punya. yang satu lagi tu Kak Ngah. tak kira la asal jangan berebut lagi sudah la. penat nak melayan bila dah dok berebut-rebut ni. jadik geram sebab selalunya Kak Long memang susah nak mengalah.

sekarang ni macam-macam mainan canggih untuk anak-anak ada kat pasaran kan? nak beli ipad ori dah tentu la tak mampu. hehehe... beli untuk diri sendiri boleh la kot. tapi aku prefer guna laptop berbanding ipad. lagi mesra pengguna aku rasa laptop ni. ngeee... lain orang lain citarasanya. betul tak? I-pad untuk anak-anak tu aku beli online kat FB. best jugak sesekali main. opsss...!!! hehehe...

tengah-tengah menaip ni rasa mengantuk la pulak. semalam kureng tidur la pasal Kak Ngah demam semula. bila Azfar dah okay, Kak Ngah pulak ambik alih. Kak Long pulak dah start batuk-batuk dengan selesema. nak makan ubat sikit punya payah la budak dua beradik ni. bila time sihat tu siap mintak-mintak ubat lagi. adoiii la... Kak Long jugak la senang makan.





my foot: broadband ni dah nak sampai limit agaknya. slow je loading. nak BW pun susah. kejap keluar cerita tanpa pics. ada yang loading tak sudah-sudah. tension la pulak rasa jiwa hamba ni.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. ipad ni nmpk lg menarik drp y asya punya.. brape harga y ni?? blh x share link y jual ipad ni

    ReplyDelete
  2. wah kaklong.. cpt2 je cop dia punya yer..hihii

    ReplyDelete
  3. wah ada ipad.siap ada game.aiman punya takde game.lain sikit dr yg nie..

    ReplyDelete
  4. nampak mcm best je kan.. nak try maen jugak.. hehe

    ReplyDelete
  5. nak beli jgk la...opal asik kacau tab sy je..huhu

    ReplyDelete
  6. nampak cam best jer...boleh tahu harga..

    ReplyDelete
  7. rasanya ye la..yg ada screen gini lagi la best..tak ler boring budak2 ni..

    ReplyDelete
  8. bagus untuk mereka belajar...

    ReplyDelete
  9. berapa tu?
    gajet baru ni wlupun utk mainan budak tpi kite pun nak tumpang kan...hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign