Fresh from the owner...

23 April 2012

Buat apa tu?

video


alhamdulillah... Azfar ni makin aktif. macam-macam aktiviti. tapi yang paling dia suka naik tangga dengan mengutip apa je benda yang dia nampak. tapi ada satu perkara yang aku suka sangat dengan mamat kecik ni. dia kadang-kadang tu kalau nampak benda dan dia rasa benda tu tak sesuai untuk dia, dia bagi la kat kita. hahaha... tak pun kalau kita nampak dia pegang something, kita mintak. selalunya jugak dia bagi.

tapi ni aktiviti dia yang entah apa-apa. memang suka hantuk kepala kat dinding la, almari la. mana-mana je tempat yang dia suka. hmmm... layan video je la ek.






my foot: mood jadik kureng je dengan blog dua tiga hari ni. pesal entah. kadangkadang tak bukak blog. dah tak bukak tu tak ada la nak BW kan. huhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. sepupu alisha yg lelaki tu pun, ms lbh kurg azfar ni, sk buat camni gak... maybe ank laki sk hantuk2 kpala gini kot..hihii..


    p/s : komen akak masuk je dkt kotak komen saya, cuma saya tak publish lagi sbb blm bls kunjungan akka.. normaally sy akn publish komen lps terjah kembali..hihi

    so, jgn risau ye kak.. blh je akak guna tab.... (",)

    ReplyDelete
  2. hantuk kepala?
    bahaya tu... tapi dia saja nak test kepala kebal tak...hihi

    ReplyDelete
  3. agaknya dia tengah fikir macamana cara nk buka box tu.. tak dpt buka hantuk kepala kt almari geram...hehe lps buat buat sujud solat hajat pula supaya box tu boleh dibuka hehe.. just joking. tgk aksi budak2 ni adakalanya buat kita senyum sorang2

    ReplyDelete
  4. huhu..apa dia buat tu...comel je hantuk-hantuk kepala kat bekas tu...

    ReplyDelete
  5. alaahi..azfar buat ape tu?/ berjoget k?? tp nmpk cam nak pnjat box tu... k brusaha nak ambk brg kat dlm tu?

    ReplyDelete
  6. Tak dpt tgk la video tu. Tapi nak komen jugak. Hehe.

    Saya pun sama la awak. Malas nak update blog sejak akhir2 ni. MUngkin ini memang cycle of life sebuah blog kot.

    ReplyDelete
  7. tunjuk perasaan ke hantuk2 kepala?lantai pun nak diciumnya.hehe..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign