Fresh from the owner...

28 March 2012

~ WW #20 ~ Ibu's Gems!!!






my foot: priceless!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. so sweet, semua putih melepak, comel

    ReplyDelete
  2. ala comelnya anak2 u..:)

    ReplyDelete
  3. mane de gemsss...steady je..cun..!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..murah rezki sis dpt anak2 comey. insyaAllah kepingin anak2 cam sis. =)

    ReplyDelete
  5. amiklah semua gen ibu.hehe..comel2 semua anak akk..:)

    ReplyDelete
  6. comel2 blaka mcm mama dia.. ^_^

    ReplyDelete
  7. serious soo sweet dik pic nie ;)

    ReplyDelete
  8. harta yg tak ternilai..

    ReplyDelete
  9. 1st time tgk muka akak =)

    ReplyDelete
  10. Comel sgt anak2 pompuan dipakaikan tudung. Nampak suci wajah masing2.

    ReplyDelete
  11. wlu kak long uat muka slenge tetap dia maintain cute tu!

    ReplyDelete
  12. dptkan seorang perwira lagi kak..cukup 2 pasang :)

    ReplyDelete
  13. kakLong tu, serius sungguh mukanya. kakNgah comel. azfar tak pandang kamera sebab mama dah conquer. akak nak ckp akak gemuk ke, takde maknanya kak. tak gemuk pun.

    ReplyDelete
  14. kaklong ni cantiklah dia kak.. :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign