Fresh from the owner...

14 March 2012

~ WW #18 ~ Early in the morning.






my foot: pagi yang agak suram. satu hari nanti, i will sure miss this view. kampung punya feel ni lain sikit kan?!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. betul tu, view kat kampung banyak sentimental valuenya, sapa yang buatkan template baru dan header cantik ni? nnti komen kat blog aju ye, nice lah!!! nak tempah jugak kih kih kih

    ReplyDelete
  2. suasana y nyaman...
    btl tu.. kalo time hujan pon.. walaupon bnyi atap zink.. tp mcm best jer..makin nyenyak nk tdo.. tp tu knangan..msa arwah tok wan ada dulu..blh la slalu tdo kt kg..

    ReplyDelete
  3. sbb tu sal suka ddk kt kampung.. Nyaman dr hiruk pikuk kota..

    ReplyDelete
  4. tak akan ada hiruk pikuk bunyi kereta..huhuhu

    ReplyDelete
  5. view dkt kg mmg cantik kak.. sy ni mmg suka sgt suasana kg.. temasuk hubby.. saya sebenarnya teringin duduk umah papan yang bertingkap dari atas sampai bawah.. yg panjang tu... kat keliling umah penuh dgn pokok2.. hijau mata memandang.. adusss.. cantik sungguh view camtu..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign