Fresh from the owner...

12 March 2012

Teruja dengan rupa bentuk baru.

sempena dengan penggunaan domain sendiri, jadik aku bercadang untuk tukar rupa paras blog ni. tapi tu la tertangguh je. puas jugak mencari orang untuk design blog aku ni. last-last jumpa dengan si eca ni. itu pun lepas aku tengok dia edit blog IntanBerlian dengan Mama Ema. macam teruja la jugak nak mintak dia editkan blog aku.

puas jugak tukar segala benda bagai. nak menepati citarasa seorang aku ni. tension tak eca design blog akak ni? hehehe... tapi kena faham la yang eca ni student. limitation masa tu ada. so, aku pun tak ada la nak rushed dia buat kerja cepat-cepat. ikut keadaan semasa dia la macam mana.

dan macam ni la rupa blog aku sekarang. puas hati je tengok. menepati la apa yang aku nak. hehehe...i like. kat sini nak tepek jugak rupa lama blog aku. untuk kenang-kenangan.

header lama

body blog lama.





my foot: terima kasih ye eca. sangat puas hati.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. cantik. akak, blog akak ni ada tak cara-cara mahu tukar domain sendiri. eh? betul ke kita kata ni? heheee, kita sepertinya mahu ke domain sendiri, tapi blm cukup ilmu. cemana ek?

    ReplyDelete
  2. ooo eca rupanya yg edit blog akak... mmg cantik..!!! hihii.. sy mmg suka dgn hasil kerja eca ni :-)

    ReplyDelete
  3. so this is a new blog look of yours? that's nice btw. :)

    ReplyDelete
  4. seriously...i memang terkejut sebentar td ling...!

    sgt cantik dan memang sesuai gitu..
    ehem ehem..*nak usha juga ni..*

    ReplyDelete
  5. cantik eca design blog ni,,

    salam kenal dari kak fieda..

    ReplyDelete
  6. cantik2....
    masuk2 sini je..dh teruja tgk langir semua dh bertukar :)

    ReplyDelete
  7. cantikk suke sangatt.. simple.. menarik...

    ReplyDelete
  8. cantik...simple dan ringan...hihihi

    ReplyDelete
  9. Salam singgah. Cantik blog ni.. :)

    ReplyDelete
  10. blog akak pn cantik.hehe solehah pn amek servis edit dr kak eca jgk

    ReplyDelete
  11. cantik...simple =)

    teringin juga nk tukar2 ni tp nantilah..hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign