Fresh from the owner...

10 March 2012

Terima kasih untuk anugerah. ^_^



masa berjalan-jalan ke blog kak Tihara terperasan sesuatu. kak Tihara ni menganjurkan 'Malam Anugerah Top Commenters Mingguan Siri 7'. tak sangka pulak aku tersenarai sebagai salah seorang yang rajin komen kat blog kak Tihara. hahaha...

bila mengomen ni kita tak ingat berapa kali kita komen. berapa kali kita datang. bila ada entri baru dan berkesempatan untuk jengah blog kawan-kawan, aku jengah la. kalau tak tu, nak buat macam mana kan?


blogger saphire rupanya anugerah untuk aku tu. maaf la tak sempat nak datang ambik anugerah tu kak Tihara oiii... hehehe.. orang dah balik rumah, baru perasan nama tersenarai untuk menerima hadiah rupanya. terima kasih jugak la sebab bagi anugerah dekat saya ni. dah lama jugak tak terima apa-apa anugerah. habis tu? harus la nak anugerah lagi kan? muahaha...

mesti anugerah tu cantik macam pic sapphire kat atas tu kan kak?







my foot: apa yang kita terima walaupun kecil cukup untuk menceriakan diri kita sepanjang hari kan?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. tima kasih anis :)..sudi datang blog akak..nak buat function betol2 dalam mimpi kut..so realisasikan dalam entry aje..hehe :)

    ReplyDelete
  2. setuju sgt dgn nota kaki tu..hehe sy pon sama la, kalo free2 aje memang suka lepak2 kat belog2 teman blogger..hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah...hehe..nama saya pon tersenarai..gud luck

    ReplyDelete
  4. Seronokkan bila dihargai oleh teman2 blogger.. :D

    ps: semenjak dua ni ibu yusuf dah tak tersenarai dlm mana2 top komentator blog kawan2. Jarang smpt bw dah.. sedih.. huhu..

    ReplyDelete
  5. tahniah kak sal.. akak mmg rajin komen pun :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign